18 sexverhalen

Mijn grote borsten gevuld met melk

Ik knijp in mijn borsten en voel dat ze gevuld zijn met melk. Mijn vraag is of er een man is die aan mijn grote borsten wil komen zuigen. Mmm… mijn tepels zijn ook heel erg hard. Dat gebeurt eigenlijk altijd als ik aan een stijve penis denk.

Mijn droom is om geneukt te worden door een ruige rover met een grote pik die me penetreert terwijl hij mijn grote borsten streelt.

Velen hebben me in het verleden gevraagd of ik zwanger ben, maar dat ben ik niet. Ik heb alleen van nature grote borsten en soms krijg ik melk. Ik heb ook geen plannen om kinderen te krijgen.

Laat maar weten als je eens langs wil komen om aan mijn grote tieten te zuigen.

Kusje / Mirlinda

WORD LID OM OP DE ADVERTENTIE TE REAGEREN!

Lesbisch stel zoekt hulp

Dit is geweldig voor ons! Wij zijn een lesbisch stel en zijn al samen sedert de middelbare school. We zijn ongeveer 24 jaar oud. We hebben nog NOOIT seks gehad met een man. Geen van ons beiden heeft ooit een man gevoeld, een man afgetrokken of zelfs maar een pik in het echt gezien.

Daarom zijn we nu op zoek naar een man voor een geheime date.

We willen allebei van onze echte maagdelijkheid af. We hebben al die tijd alleen maar met elkaar seks gehad en nog nooit met een man.

We willen dat onze eerste ervaring met een man de moeite waard is. Daarom zijn we op zoek naar een serieuze man met een gladgeschoren pik en een goede hygiëne. Jij mag beslissen waar we afspreken. We kunnen naar een hotelkamer komen die jij hebt gereserveerd of bij jou thuis. Ook andere suggesties zijn welkom.

We brengen seksspeeltjes en dildo's mee. Als je nog iets anders hebt dat je met ons zou willen bespreken, stuur ons dan zeker een bericht. We zijn hier allebei erg zenuwachtig voor maar hopen dat het goed gaat.

WORD LID OM OP DE ADVERTENTIE TE REAGEREN!