gratis xxx verhalen

Een gezellige vrijdag met een geile meid?

Wat een saaie vrijdag… ik heb absoluut NIETS te doen. Ik kwam zo'n twee uur geleden thuis van mijn werk en heb sindsdien niets meer gedaan behalve een beetje aan mijn kutje gefriemeld 🙂. Ik werd een er een beetje geil van maar het is ook gewoon zo gezellig om te doen. Ook mijn tepels werden stijf. Dat was dan ook de reden waarom ik op deze website ben terechtgekomen.

Nadat mijn slipje behoorlijk nat was geworden zocht ik op ‘seksadvertenties voor meisjes’ en kwam ik hier terecht. Nu hoop ik dat mijn neukadvertentie hier geplaatst wordt. Ben ik de enige met zo’n fantasieën? Ik weet echt niet wat ik op vrijdagen moet doen.

In ieder geval, mijn naam is Sophie en ik ben 21 jaar oud. Als ik niet studeer dan klus ik bij in de McDonald’s hier in de stad.

Het is niet zo slecht betaald maar het is er wel heel druk! Het is echt moeilijk om een baan te vinden deze dagen…

Maar ah… ik wil in contact komen met een man of twee om te zien of het in de toekomst tot gezellige vrijdagen kan leiden. Het zou best leuk zijn!

WORD LID OM OP DE ADVERTENTIE TE REAGEREN!

Sekstalk op Facebook/Fuckbook

Kunnen ze Facebook niet gewoon sluiten of omdopen tot Fuckbook? Het begint behoorlijk saai te worden om elke dag in te loggen. Er gebeurt werkelijk niets spannends. Je kunt niet eens naaktfoto's uploaden, hoewel ik veel foto's heb van mijn pas geschoren poesje dat vreselijk nat is. Ik denk erover na om mijn account te verwijderen als ik niet gauw een vriend vindt die sekstalk op Facebook leuk vindt.

Iemand geïnteresseerd in geile sekstalk? Of wil iemand een spannend sms’je sturen? Ik heb ook wel wat foto's die ik je kan toesturen. Misschien kunnen we zelfs een videogesprek voeren?! Wat ik mij afvraag is of je webcamseks kunt hebben in de chat. Wat zou het spannend zijn als dat zou kunnen.

Oh, nu ben ik best wel geil! Is er hier geen man die mij op Facebook wil toevoegen? Post vooral niet waar we elkaar hebben ontmoet. Het zou een beetje gênant zijn als mijn vrienden erachter kwamen dat we elkaar op een sekswebsite hebben leren kennen.

Graag alleen serieuze jongens, bedankt! 🙂

WORD LID OM OP DE ADVERTENTIE TE REAGEREN!

Jouw persoonlijke gehoorzame sletje

Is er iemand op zoek naar een persoonlijke gehoorzame slet die graag gedomineerd wordt door een meester? Bij mij moet je zijn. Ik heb behoorlijk wat ervaring met onderdanig zijn aan mannen.

Je kunt met me doen wat je wilt. Jij bent mijn meester, mijn heer. Ik ben jouw seksslavin die je pijpt als jij mij dat opdraagt. Wil je me hard neuken, doe dit dan zonder het mij te vragen.

Ik ben eerder gedomineerd geweest door een meester maar hij kreeg uiteindelijk een vrouw en gezin zodat we thuis onze spannende rollenspellen niet meer verder konden zetten.

Helaas kan ik niet tot bij jou komen omdat ik een sociale fobie heb. Ik kan nauwelijks een trein nemen zonder een paniekaanval te krijgen. Daarom zou het goed zijn als je naar mij kon komen. Misschien doe ik wel naakt de deur open als de buren niet buiten zijn!!!

Ik ben op zoek naar een man die mij goed behandelt en die de rol van mijn persoonlijke seksuele meester op zich kan nemen.

WORD LID OM OP DE ADVERTENTIE TE REAGEREN!

Op zoek naar een triootje met single mannen

Hallo aan alle serieuze single mannen tussen de 40 en 60 jaar. Ik verlang naar twee mannen van jullie leeftijd voor gezellige en regelmatige trio's met mij in het middelpunt van de belangstelling. Als jullie al vrienden zijn, dan is dit een pluspunt. Het zou fijn zijn als jullie in Amsterdam of Rotterdam wonen zodat we elkaar vaak kunnen ontmoeten en een leuke tijd kunnen hebben. Je moet het erg lekker vinden om geknuffeld, gezoend en gestreeld te worden. Maar ik wil ook dat jullie me veel en lang kunnen likken.

Ik wil ook dat jullie me vullen met jullie goed geschapen pikken. Het gebruik van condooms vind ik zeer belangrijk. Ik weet zeker dat jullie dat begrijpen.

Een belangrijke vereiste is dat je me foto's durft te laten zien van wie je bent voordat we elkaar ontmoeten. Hoop snel van jullie te horen!

WORD LID OM OP DE ADVERTENTIE TE REAGEREN!